Aanschaf

Werk van hansPhoto.nl kopen?

Inmiddels is er een aardige collectie opgebouwd met kunstzinnige foto’s. Deze bijzondere en unieke fotowerken kunnen stuk voor stuk een sieraad voor uw bedrijf of woning zijn. Op deze website vindt u van diverse Werken enkele voorbeelden. Naast de getoonde werken, die u hier op de website vind, zijn er nog diverse andere beschikbaar. Neem gerust contact op voor een afspraak om deze te bekijken en daarbij uw wensen te bespreken.

Gelimiteerde oplage

Er is (nog) geen officiële standaard voor het aantal afdrukken dat mag worden gemaakt om een project als fotokunst te mogen beschouwen. Amerikaanse copyright-wetgeving definieert een fotografisch kunstwerk als volgt:

”een fotografische afdruk, die alleen geproduceerd is, om tentoon te stellen, bestaand uit één enkele kopie die gesigneerd is door de maker, of in een beperkte oplage van 200 kopieën of minder die zijn gesigneerd en in volgorde genummerd door de maker”

Onafhankelijk van afmeting of uitvoeringsvorm worden er van elke fotokunstwerk van mij maximaal 15 exemplaren gemaakt, van mijn beeldmerk voorzien en verkocht. Het originele fotowerk blijft daarna alleen beschikbaar voor selectief gebruik in redactionele of promotionele artikelen en boekwerken/kalenders met kunstzinnige fotografie als thema.

Door deze werkwijze met een gelimiteerde oplage blijft een door u aangeschaft fotokunstwerk een mooi bezit met de mogelijkheid om , naast de directe emotionele waarde van het werk, op termijn ook nog een waardestijging te kunnen realiseren.
Karel Appeltje voor de dorst?

Maten en uitvoeringen

Om de kwaliteit van de fotokunst te borgen, wordt er bij elke afdruk gekeken naar de afmetingen van een fotografisch kunstwerk. Op verzoek zijn grotere of kleinere afmetingen mogelijk, mits dit geen afbreuk doet aan de kwaliteit en het kunstzinnige karakter van het werk.

De standaarduitvoering voor een fotokunstWerk van hansPhoto is een afdruk op alu-dibond. Dit geeft een mooi strak resultaat en gedetailleerde afdrukken. Ook is elk werk voorzien van een adequaat ophangsysteem. Prijzen voor zover weergegeven op deze website zijn hierop gebaseerd, mits anders vermeld. Eventuele verzendkosten zijn voor uw rekening.

Op verzoek en in overleg zijn meerdere uitvoeringen mogelijk op bijv. fotopapier met lijst en passe-partout, op hout of op glas. Echt maatwerk waarbij met kleur en materiaalgebruik een goede aansluiting gevonden kan worden met uw persoonlijke wensen en interieur. Neem contact op voor meer informatie.

Afhalen of verzenden

Om het door u bestelde Werk in huis te krijgen kunt u
1. afhalen:
Na telefonische afspraak vanaf Lindenlaan 14, 8441 BW te Heerenveen
2. verzenden:
Standaard door PostNL/UPS. De kosten zijn afhankelijk van waar er afgeleverd moet worden en de omvang cq. gewicht van het bestelde. Deze kosten worden vooraf met u besproken en komen voor uw rekening.

Werk aan de muur

Sinds kort zijn een aantal van mijn Werken op Werkaandemuur.nl te vinden. Hier kunt u naar believen uw eigen fotoWerk samenstellen. Hans van der Lei op Werkaandemuur.nl 😉

fotoKunst voor andere doeleinden

Het kan zijn dat u één van de Werken wilt gebruiken voor een ander doel. Bijvoorbeeld een boekomslag of cd-hoes. Neem ook hiervoor gerust contact op en we gaan kijken of er aan uw wensen tegemoet kan worden gekomen.

Gebruik van Algemene Voorwaarden

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden zoals opgesteld door de DuPho. (augustus 2016) van toepassing. Op verzoek worden deze voorwaarden u ter beschikking gesteld.