Werken

houtWerk

Objectfotografie. Kieken van de natuur gericht op de vorm en toestand van oude en nieuwe bomen of oud en nieuw hout, al dan niet door mens of dier bewerkt. “Houten beleving!”

ijzerWerk

Objectfotografie. Kieken van door weer en wind aangetaste ijzerwerken. Hoe langzaamaan een door de mens gemaakt product gekleurd raakt door de natuur. “De tiid hâld gjin skoft!”

luchtWerk

Natuurfotografie. Kieken van bijzondere luchten,  met licht en donker altijd weer anders. Mooie kieken  waar  vluchtigheid spreekt.

kunstWerk

Kunstzinnige fotografie. Soms is een gemaakte foto aanleiding voor een kwinkslag of een verdraaïing van de werkelijkheid.  kunstWerk is het gevolg. “logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal ” (Albert Einstein)

vliegWerk

Natuur- en objectfotografie. Kieken van de kiekendief? Vogels, vlinders, libellen, vliegtuigen en helikopters. Inspiratie vanuit de natuur en dagelijks in de vlucht.

landWerk

Natuurfotografie. Van oudsher wordt land bewerkt, maar ligt soms ook gewoon een tijdje braak. Kiek maar.

waterWerk

Natuurfotografie. Kieken van meertjes, stroompjes, vennen, gracht of de zee. De kracht en pracht van de natuur soms ingeperkt of gepolderd door de mens. Stromen naar het laagste punt.

beestenWerk

Natuur- en objectfotografie. Het dierenrijk, rijk aan kleur en variatie. Met of zonder inbreng van onze cultuur zijn het unieke onderdelen van ons bestaan. Dat kan gedeeld!

plantWerk

Natuur- en objectfotografie. Bloemen en planten doen er op enig moment alles aan om er op hun mooist uit te zien. Ze ontplooien zich en tonen hun mooiste kleuren om daarna op verschillende manieren terug te keren naar de oorsprong. “Life is beautiful.”